Hersenbeletsel

Lichte gedichten over zieke zaken: Post-commotioneel syndroom, burn-out, depressie, isolatie en re-integratie – verteld in light verse. Niet zielig, wel geestig.
Dit boek vertelt in ongeveer 70 luchtige gedichten het verhaal van de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, veroorzaakt door enkele ongelukken. Aan de hand van onder andere (snel)sonnetten, ollekebollekes, carrollades, parodieën en andere verzen krijg je een beeld van wat het betekent om te leven met abnormale vermoeidheid, concentratieproblemen, depressies en overprikkeling, Ook sociale gevolgen, ziektewet en re-integratie komen aan bod. Zware kost, licht bereid…

Dit werk is door Jaap Bakker uitgegeven onder de Creative Commons licentie CC BY-NC-ND. Je mag dit werk in zijn geheel of gedichten daaruit vrijelijk delen, maar alleen als je:
– de naam van de auteur vermeldt
– de inhoud niet verandert
– er geen geld aan verdient.

Het e-book stel ik gratis ter beschikking. Als je het boek waardevol vindt, vraag ik een donatie naar keuze voor een onderzoek naar overprikkeling vanuit hersenletsel-uitleg.nl. Als je het boek liever op een laptop leest, klik dan hier voor een pdf-versie van Hersenbeletsel. Als je het boek liever op een telefoon leest of een e-reader, klik dan hier voor een epub of een pdf op Smashwords.

Heb je liever papier? Dat kan ook. Ik bied het boek aan tegen de laagst mogelijke prijs. Wat er overblijft aan marges, zal ik ook weer doneren. Voor de grootst mogelijke opbrengst voor hersenletsel-uitleg kun je het boek het beste bestellen via mijnbestseller.nl.

Koop hier Hersenbeletsel op mijnbestseller.nl

Liever eerst een ingesproken voorproefje en kijken wat voor vlees u in de kuip hebt met mij? Dat kan ook. Op 14 mei 2020 droeg ik een aantal gedichten voor bij het Zwols open dichtpodium Lege Stoelen. Mijn bijdrage begint ongeveer vanaf de 50e minuut.